Amazon Quiz Answers Today 17 January 2022 Win 25000 Pay Balance

Amazon Quiz Answers Today For 17 January 2022 Is Available Now. Check Here Right Amazon Quiz 17 January 2022 Answers. Win 25000 Pay Balance By Submitting All Right Answers In Fun zone.

We Have Given Below 5 Questions Correct Answers. Just Play 17th January 2022 Amazon Daily Quiz and Win Exciting Prizes, Rewards and Gifts.

After Submitting This Answers In Fun zone Quiz Time the winners will selected from Amazon Funzone Jackpot Contest lucky draw.

Amazon Quiz Winners Will announce on Next Day after 12.00 Am. Contest End Date Is 17th January. You Can Get All Amazon Spin and Win Quiz Answers Today On This Page.

Amazon is Largest E-commerce Platform with Global Presence Running a Quiz Contest Game show In India To Improve General Knowledge Of Participant.

Amazon Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers Today Overview

Contest NameQuiz Time
Available OnAmazon Application
Total Winners1
countryIndia
Contest Start Date17 January 2022 On 12.00 Am
Winner AnnouncementTomorrow
PrizePay Balance, Smartphone

How To Play Amazon Quiz

  1. Install the Amazon App from the Google Play Store and Apple App Store. 
  2. Sign In Into the Application.
  3. Scroll down and Search “Quiz Time” banner.
  4. Then click on the Start button, the Amazon Fun Zone Game will begin.

Amazon Daily Quiz Questions With Answers

  1. Answer: (A) El Salvador
  2. Answer: (A) Driverless robotaxi
  3. Answer: (C) Nilamani Phookan
  4. Answer: (D) Golden Retriever
  5. Answer: (A) Pradyumna

Check AlsoGarena Free Fire Redeem Codes Today

Flipkart Quiz Answers Today

Amazon Quiz Answers 17 January 2022 Win 25000

Q1: Which Central American country plans to create the world’s first city that will run on crypto currency?

Answer: (A) El Salvador

Q2: Chinese tech group Baidu Inc and startup Pony.ai have recently won approval to launch what in Beijing?

Answer: (A) Driverless robotaxi

Q3: Who recently became the third recipient of the Jnanpith Award from Assam?

Answer: (C) Nilamani Phookan

Q4: What is the breed of this dog in the picture?

Answer: (D) Golden Retriever

Q5: Who among these was the son of the God in picture?

Answer: (A) Pradyumna

Amazon Quiz 31st December 2021

Q1: Which actor is set to wear the black cape as the latest Batman in an upcoming feature film on the superhero?

Answer: (B) Robert Pattinson

Q2: Which team did Namibia defeat to register its first-ever win in a T20 World Cup match?

Answer: (A) Netherlands

Q3: Which city now boasts the highest ‘infinity pool in the world’?

Answer: (D) Dubai

Q4: During a game of this sport, which of these scores are you likely to see?

Answer: (C) 15-0

Q5: This ancient statue is believed to depict which Greek goddess?

Answer: (A) Aphrodite

Amazon Quiz 12December 2021

Q1: What two letters appear on the newly introduced pan-India registration series for Indian vehicles?

Answer: (B) BH

Q2: Who won the Formula One Italian Grand Prix 2021?

Answer: (C) Daniel Ricciardo

Q3: National Florence Nightingale Award is associated with which profession?

Answer: (D) Nurse

Q4: Which two Space Shuttles from this organisation were destroyed in disasters?

Answer: (A) Challenger and Columbia

Q5: Which American actress laid the foundation for this development?

Answer: (D) Hedy Lamarr

Amazon Quiz 10 December 2021

Q1: The movie ‘Hum Do Hamare Do’ starring Rajkummar Rao and Kriti Sanon, also features which two actors in important roles?

Answer: Paresh Rawal and Ratna Pathak Shah

Q2: Primoz Roglic who won the 2021 Vuelta a Espana title, one of cycling’s grand tours is from which country?

Answer: (D) Slovenia

Q3: Not just a __ ad’ uses machine learning to use Shahrukh Khan’s face and voice to promote local stores. Fill in the blanks

Answer: (C) Cadbury

Q4: This is a view of which planet as seen from Voyager 2?

Answer: (B) Uranus

Q5: This is the Bara Imambara located in which Indian city?

Answer: (B) Lucknow

Amazon Quiz 9 December 2021

Q1: Which person in the news was the voice for the character of Simba, in the Hindi dubbing of Disney’s ‘The Lion King’ (2019)?

Answer: Aryan Khan

Q2: Biological E- a company that is receiving $50 million funding from US International Development Finance Corporation is based in which city?

Answer: (C) Hyderabad

Q3: Among the 11 sportspeople who have been recommended for the Dhyan Chand Khel Ratna 2021, there are how many Paralympians?

Answer: (C) 5

Q4: This is the Sheikh Zayed Grand Mosque Center located in which city?

Answer: (B) Abu Dhabi

Q5: This is a famous site located in Amman, Jordan. It is called the Temple of _ . Fill in the blanks

Answer: (D) Hercules

Amazon Quiz 8 December 2021

Q1: NASA’s Juno probe recently offered the first 3D view of the atmosphere of which planet?

Answer: (C) Jupiter

Q2: As per the new retention rules, ahead of the auction for the 2022 IPL, each franchise would be allowed to retain maximum how many players?

Answer: (D) 4

Q3: Which famous singer has sung the theme song for the new James Bond movie ‘No Time To Die’ ?

Answer: (B) Billie Eilish

Q4: This is the flag of which nation?

Answer: (C) Morocco

Q5: This is a doll of which Disney character?

Answer: (C) Snow White

7 December Amazon Fun zone Quiz

Q1: Recently which team suffered their worst ever defeat at the German Cup when they were beaten 5-0 by Borussia Moenchengladbach?

Answer: (B) Bayern Munich

Q2: In a 2021 movie famous singer Camila Cabello plays the role of which fairytale character?

Answer: (A) Cinderella

Q3: Renowned journalist Chidanand Rajghatta has recently written a book on which US politician?

Answer: (D) Kamala Harris

Q4: What is this bird called?

Answer: (A) Hornbill

Q5: Which family tried its hardest to not let Harry receive this letter?

Answer: (C) Dursley

Q1: The Yonex French Open badminton tournament is held in an arena named after which famous sports pioneer?

Answer: (D) Pierre De Coubertin

Q2: In the movie ‘Bellbottom’ the role of which political figure is played by Lara Dutta?

Answer: (A) Indira Gandhi

Q3: In October 2021, the used car selling platform CarDekho became the first Unicorn to be based in which city?

Answer: (B) Jaipur

Q4: In which of these books does this comic book character go to India?

Answer: (D) Cigars of the Pharaoh

Q5: This visual shows a man floating on which water body?

Answer: (D) Dead Sea

Amazon Quiz 5 December 2021

Q1: The Pakistan network PTV recently banned host Nauman Niaz and which Pakistan fast bowler for their on air spat?

Answer: (B) Shoaib Akhtar

Q2: The Christmas Pig’ is a new children’s book released by which famous author?

Answer: (A) JK Rowling

Q3: Facebook has changed its name to what in a rebranding exercise?

Answer: (A) Meta

Q4: This visual shows the flag of which country?

Answer: (D) Belgium

Q5: This painting shows which two fictional characters?

Answer: (B) Sherlock Holmes and John Watson

Amazon Quiz 4 December 2021

Q1: After a $255 million fund raising round, Acko- a start up in which sector became a unicorn?

Answer: (A) Insurance

Q2: Who recently became the first male player from Great Britain to win the prestigious Indian Wells Masters 1000 singles title?

Answer: (B) Cameron Norrie

Q3: The science fiction movie ‘Dune’ has a stellar cast. Who plays the role of Paul Atreides in the movie?

Answer: (A) Timothee Chalamet

Q4: This is a visual from which place, famous among tourists?

Answer: (C) Bali

Q5: This is the flag of which country?

Answer: (A) Mexico

Amazon Quiz 3 December 2021

Q1: What is the official anthem of the T20 World Cup titled?

Answer: (B) Live the Game

Q2: As per review aggregation site, Rotten Tomatoes after 92 reviews Eternals became the worst reviewed MCU movie crossing which film’s mark?

Answer: (A) Thor: The Dark World

Q3: UAE has recently reached a deal with which country to promote Space Tourism?

Answer: (A) Blue Origi

Q4: Which movie shares its What is the official anthem of the T20 World Cup titled? with this dish?

Answer: (D) Ratatouille

Q5: This is a visual from Phi Phi Islands in which country?

Answer: (D) Thailand

Amazon Quiz Spin & Win Winners List 🏆

You can check out the Amazon Quiz winners from the list below. Choose the quiz you took and check your name in the list of winners. Amazon Quiz winners are also notified by Amazon via mail. Winners Can get them Featured on the Amazon Quiz page by tweeting their Prizes to Amazon Quiz page

About Amazon App Quiz Contest

During The Contest Period, anyone can play this quiz & enter Lucky Draw to Win Exciting Rewards, Gifts and Pay Balance.

Total 1 Prizes will Provide under Amazon Funzone Game. The Prizes will be sent to the Final Winners before Winner Announcement Date by courier.